Adoreas Red C… Noah and Alpha puppies

29.03.09

Dag 64 – og nå må det skje noe snart…

Filed under: Ventetiden — gunntove @ 19:58

Kl 20:00 Tror det nærmer seg noe nå. Hun peser veldig og holder pusten, samtidig som det rykker nedover i den store kroppen hennes. Vakre, søte, snille Alphaen.

Kl 19:00 Jeg får sms’er og mail om at jeg må fortsette å oppdatere ofte, så jeg tør ikke annet! 😉 Alpha og jeg har hatt en ny runde i hagen. Mea stod ute på verandaen når vi kom tilbake og Alpha MÅTTE oppom der og hilse på bestevenninnen. Jeg tok Alpha da med inn oppe, så hun også fikk hilse på Troja igjen og for å se om hun ville være på stua. Men nei, etter hilserunden gikk hun ned trappa og ville inn på valperommet igjen. Så nå ligger hun i biabed’en i valpekassa og peser videre.

Kl 18:00 Artig at det er så mange som følger oss! 😀 Siden sist jeg oppdaterte har vi kost masse. Alpha har ligget med hodet på fanget mitt i valpekassa.  Det buldrer i magen hennes og det er herlig å kjenne all aktiviteten med handa. Og vi har vært ute i hagen og luftet oss. Og hun har spist litt hundemat med kylling i og drukket masse vann. Nå ligger hun og peser igjen.

Kl 15:30 Nå ligger Alpha på siden og snorksover. Lader opp. Hun puster kjempefort. Det trykker vel på mange plasser for henne nå, stakkar.
Jeg på min side prøver å la være å lese i «Bibelen» (Genetikk, avl og oppdrett av Astrid Indrebø), men leste at noen tisper kunne gå i 70 dager UGG! Stakkars Alpha om hun må gå mange fler dager. Når jeg skriver at jeg prøver å la være å lese så mener jeg at jeg prøver å la være å lese om alt som kan gå galt under fødsler. Har lest i den mange ganger før, og ender alltid opp med mareritt. Leste i den på fredags kvelden og i går natt drømte jeg om deformerte valper med vinger som kom ut. Det er bedre å ha boka liggende nå så nære fødselen og heller slå opp i den når jeg lurer på noe. Ellers har jeg erfarne oppdrettervenner jeg kan ringe underveis om jeg lurer på noe. Det er godt! Fødselen til B-kullet gikk utrolig bra, for da var jeg så trygg og rolig siden jeg hadde vært igjennom det før. Håper det går like bra nå! 🙂

Kl 14:00 Alt rolig enda. Alpha og jeg har hatt en liten spasertur i solskinnet også. Hun ville ikke gå langt. Nå ligger hun i valpekassa og peser.

Kl 12:00 Da har min mor overtatt våkingen over Alpha i valpekassa så jeg får spist litt frokost. Hvis jeg går ut av rommet åler Alpha seg inn under senga, og da må jeg løfte på senga for at hun skal få den tjukke magen sin frem igjen. Ingenting har altså skjedd enda, annet enn at det har vært en urolig natt. Vi har ikke sovet mye. Men nå har hun vent seg til å ligge i valpekassa og det er bra. Tar med meg PC’en ned på valperommet etter jeg har spist frokost. Mea og Troja er supernysgjerrige på å inn på valperommet, men der får de ikke komme. Alpha må få ro nå. Hun puster og peser og ynker seg så håper noe skjer snart!

Reklame

13 kommentarer »

 1. Hei Gunn Tove!!!
  Du får nok og gjøre skjønner jeg pass på og spise litt ja det er bra!!!nå må det jo snart skje noe det er jo så ulidelig spennende!!!Er spent på hvor mange som befinner seg der inne!!!Hun er jo ganske tjukk og rund!!!

  Anja Og Isak:)

  Kommentar av Anja Og Isak!!! — 29.03.09 @ 12:45

 2. Hei Gunn Tove !
  Vi følger med i spenning og ønsker lykke til med den strevsomme tiden som ligger foran dere,tipper foresten at det blir 7 valper,3 tisper og 4 hanner

  Kommentar av Bel-Canto & co — 29.03.09 @ 13:38

 3. Heia Alpha!! Du er god-jenta – klemmer og ståpå-ønsker til deg. Savner snuppa mi. Tone

  Kommentar av Tone Bryn Damsgård — 29.03.09 @ 14:52

 4. Sådan som hun lyder og du beskriver hende, kommer hun ikke til at gå til 70 dagen!
  Tror bare at Noah har ramt dagen ved parringen den søndag, så vi reelt først i dag har nået 63 dagen :o)

  Du husker jo nok at han var fuldstændig «Galen» den dag….

  Kommentar av Anina (Farmor) — 29.03.09 @ 15:49

 5. Masse lykke til GT og Alpha! Jeg tenker på dere, og innom flere ganger å sjekker om det er noe nytt! 🙂
  Blir godt når det er overstått og de små ser dagens lys =)

  Kommentar av Beathe — 29.03.09 @ 16:14

 6. hej GT
  Det er tæt på, hun ligger bare og udvider fødselsvejen, stille og roligt, masser af pust og støn, helt naturligt, fødsel tager tid og det er godt for både mor og børn at det ikke går for stærkt.
  Hilsen Noahs mormor( Aninas mor) som er inde på din hjemmeside med et par timers mellemrum

  Kommentar av merethe steentofte — 29.03.09 @ 17:11

 7. Janco med familie følger spent med!
  Er så fint at du er så flink til å oppdatere, husker at vi satte så stor pris på det når vi ventet på Janco. 🙂

  Kommentar av Janco — 29.03.09 @ 18:14

 8. Hei Igjen Gt!!!
  Og dette er nesten alfor spennende er innom hele tiden for og sjekke om det er noe nytt må jo prøve og holde meg oppdatert!!!fødsler tar alltid lang tid!!Kommer ikke før det er riktig tid og det er det bare alpha som vet og hunde kroppen hennes!!!!

  Anja:)

  Kommentar av Anja Og Isak!!! — 29.03.09 @ 18:22

 9. NU kan vi snart ikke vente mere… Man må sige at Alpha formår at holde spændingen højt! Super med timevis opdatering, vi følger trofast med … Held og lykke til Jer i aften.

  Christian og Cecilia

  Kommentar av Cecilia — 29.03.09 @ 18:59

 10. Masse lykke til:)
  Vi følger med i spenning!
  Klem Sonja

  Kommentar av Sonja, Gandhi og Loba — 29.03.09 @ 19:22

 11. Flott GT fortsett og oppdatere like ofte. 🙂
  Fortsatt MASSE LYKKE TIL!!!! 😀
  Klem

  Kommentar av Renate — 29.03.09 @ 19:37

 12. Jeg følger ivrig med fra iphonen på veien hjem fra fjellet. Masse lykke til fra oss tre

  Kommentar av Hege og Bailey — 29.03.09 @ 19:58

 13. Gratulerer med 7små:) Tenker du får noen herlige mnd fremover nå;)

  Kommentar av Linda — 30.03.09 @ 10:29


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: