Adoreas Red C… Noah and Alpha puppies

Om kullet

noah515


S(u)CH Tuldahl’s Noah

Født: 12.07.05
HD: A 
AA: 0/0
DNA: B  CEA: A
Øyelyst: Fri (23.10.08)

6xcert (2 danske, 3 svenske, 1 norsk) Flertalls BIR. Jakt og spor premiert
Noahs hjemmeside

Bilder
 

alhpakullbilde1
NUCH Adoreas Red Alpha
Født: 27.04.06
HD: A  
AA: 0/0
DNA: A
ØyelystFri (17.08.08)
3 x cert
2. beste tispe Tollerfestivalen 07
Alphas side her hos Adorea

Jeg er så stolt at jeg holder på å sprekke over at mor til kullet er den egenoppdrettede championen, Adoreas Red Alpha!
Alpha fanget oppmerksomheten min fra det øyeblikket hun ble født. Hun bor bare 5 min fra Kennel Adorea og er ofte på besøk hos oss. Utstillingskarrieren hennes har vært utrolig. Fra 3 starter i valpeklassen ble hun 2xBIR og 1xBIM. Fra 11 starter fra junior til åpen klasse har hun 10 klasseplasseringer, 6 klassevinster og 4 beste tispe plasseringer. Første certet fikk hun bare 13 måneder gammel da hun ble 2. beste tispe på den store Tollerfestivalen i 2007. Certet som utløste championatet fikk hun på sin 2. utstilling etter at hun fylte 2 år!
Alpha er en supersøt, sjarmerende tispe som er veldig kontaktsøkende og alltid glad. Her er Tones (Alphas menneskemamma) beskrivelse av Alpha: Snill, trofast, leken, tålmodig, lur, matvrak, nysgjerrig, kosete og kjempeskjønn!!!
Far til kullet vil bli den vakre hannen Tuldahl’s Noah. Noah har jeg fulgt siden han var valp, og jeg har hatt gleden av å møte både han og eier Anina mange ganger!
Noah er en usedvanlig trivelig hann som i tillegg til å gjøre det veldig bra på utstilling også gjør det bra både på jakt, spor og agility. På
hjemmesiden hans kan dere lese masse mer om han og alt han driver med!
Eksteriørt tror jeg Noah og Alpha vil kompletere hverandre veldig bra. Jeg er virkelig spent på å se hva denne kombinajonen bringer!
Noah har mange flotte og trivelige Tollere i stamtavla som jeg gleder meg til å få inn i linjene mine. Deriblandt den velkjente faren,
NORDUCH NUCH DKCH SU(U)CH SV05 NORDV08 Lauvstuas Mascot Keehnu som jeg har fulgt i over 5 år, og hans skjønne mor, Happy Trails Frieda Jenten, som jeg også har møtt flere ganger de siste 3 årene.Noah er en meget aktiv hund, så valpene etter Alpha og Noah vil fortrinnsvis bli solgt til valpekjøpere som vil arbeide med hunden sin. Enten lydighet, agility, spor eller jakttrening. En Toller som får brukt både hode og kropp er en lykkelig Toller!


Om alt går som planlagt så blir valpene født rundt 28. mars og levering i Kr.Himmelfartshelgen (ca 21. mai).

 

Valpene leveres med: NKK´s kjøpskontrakt, stamtavle/registrering, veterinærattest, ID-merket i form av chip, samt oppfølging og kontakt så lenge hunden lever!Parringen vil følge Norsk Retrieverklubb sine retningslinjer for avl, det vil si tilfredsstille kravene for oppføring på NRKs valpeliste.


Valpene vil vokse opp sammen med oss og de andre hundene, og det vil bli lagt mye vekt på sosialisering! Se bilder og les om A-kullets 8 uker hos oss her!

Hver valp vil få sin egen side her på Kennel Adoreas nettside! Jeg vil legge ut masse bilder av valpene slik at dere kan følge de frem til hjemreise. Håper også at valpekjøperne vil sende masse bilder og info når valpene vokser opp. Jeg ønsker at valpekjøperne vil komme til meg om det skulle være noe en lurer på, trenger hjelp til, eller rett og slett for å dele positive ting som oppstår i hverdagen.

Krav til valpekjøpere: Kennel Adorea selger valper kun til aktive mennesker som har tenkt nøye igjennom hva det innebærer å ha en Toller. Tolleren er en aktiv hunderase som jeg mener ikke egner seg til folk som bare vil ha en familiehund. Tolleren er en yndig og søt hund, og mange faller derfor kun for dens utseende og størrelse. Tolleren er en hund som fortjener å jobbes med, og som blir en mye mer harmonisk hund da. Dere må kunne ta ut ferie eller ha mulighet til å ta med valpen på jobb den første tiden. De neste månedene må dere også ha ordnet det slik at ikke valpen må være hjemme alene hele dagene. Dere må ha tid til å aktivisere og sosialisere valpen så den får de beste forutsetninger videre i livet. Dere må ha råd til å gi hunden det den trenger av kvalitetsfôr, utstyr, kurser, dyrlegebesøk, vaksiner og forsikring. Dere må røntge hunden for HD/AA ved ca. 18 mnd. alder, og ellers ta den med til dyrlegen når den måtte trenge det. Valpekjøpere som vil stille ut foretrekkes, men det viktigste er at valpen får et godt, aktivt og varig hjem. At den blir en del av familien! Jeg vil også treffe dere før det avgjøres om dere får en valp. Både dere og jeg må føle at det er riktig (kjemien må stemme) siden vi skal ha kontakt i mange år fremover. Bor dere veldig langt nord, eller i utlandet kan evt. referanser benyttes. Jeg har vært utrolig heldig med mine tidligere valpekjøpere, og setter derfor disse kravene for å bli like heldig med de neste valpekjøperne.
Etterspørselen etter Tollervalper er stor, så sett dere gjerne på flere valpelister. Jeg setter pris på om dere holder meg informert om det, og at dere gir meg beskjed med en gang dere evt. takker ja til en annen valp.
En vet aldri hvor mange valper det blir, eller hvordan de utvikles, så ingen får lovnad om valp før de er født (og er et par dager).

Ønsker dere en valp fra Kennel Adorea så send meg en mail

hvor dere forteller om dere selv (alle familiemedlemmene), hvorfor dere ønsker dere en Toller, hva dere vil drive med og alt dere ellers kan komme på å fortelle om 😉

Forvert søkes. Les mer!

 

Valpenes stamtavle

   Foreldre    Besteforeldre  Oldeforeldre  Tippoldeforeldre
SU(u)CHTuldahls Noah

NORDUCH NUCH DKCH SU(U)CH SV05 NORDV08

Lauvstuas Mascot Keehnu
 

DKCH DEVDHCH DECHHyflyer’s Invincible Max 

CACH
Harbourlights Rip Tide
Hyflyer’s Foxy Roxanne 

NUCH NVCH SVCH
Lauvstuas Karmenzita

NUCH SVCH
Sunlit Kevin Mc Tawish 
NUCH Anya Acadia Ayr  
Happy Trails Frieda Jenten Happy Trail´s Commander Douglas Lyonhouse Andrew  
Drøgstas Alley-Cat 

River Ducks Unika Desti

Kare Riverduck of  Flottatjärn
Rödahunds Saltstänkta Noette 
NUCHAdoreas Red Alpha

NORDCH DKCH SU(u)CH FINCH NUCH DKKC07 DKJUBV07Andelokkerens Røde Oskar

UVV98 EUV99 DKCH NUCH KBHV99 KBHV01Shaggy Toller’s Great Gizmo

DKCH Dienesmindes Odin
DKCH VV95 NLCH EUV95 DECH DEVDHCH KBHV94 KLBCH BEJGSG WA94 Shaggy Toller’s Ayla-L-Ayla
Tueholt Red Rhapsody In Blue DKCH NUCH NV-88 Flyingtollers Boomer
DKCH Tueholt Red Lovable Sunflower
NUCH SU(u)CHLogrekroken´s Belle Kimba

Sunlit Nils Nickolay Zilver Kess Jalna´s Zamzam Zilver
Bay of Fundys Kessie to Sunlit 
Jenwill´s Nadia Divisi NUCH Jenwill´s E Tello 
Kido´s B B
Reklame

Legg igjen en kommentar »

Ingen kommentarer så langt.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: